Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
ewana01 (5680 niezalogowanych)
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Gama z tego co wiem to ty miałaś depreche i nie kontraktowałaś. Wiec może on mówił a ty i tak nie trybilas i tak ci zostało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
buhahahaha Darek no to sie ubawialam (jak zwykle zreszta) czytajac twoj post...
powiedz szanownej publicznosci zatem dlaczego te wybory prezydenckie tudziez parlamentarne sa takie wazne dla
Polski?
ja widze od kilkunastu lat te same geby tylko w innych ogrupowaniach, wiec nie ma sensu glosowac bo cokolwiek nie wybirzesz zawsze bedzie to samo... niedlugo sprzedadza Polske i zgasza swiatlo, nic juz nie bedzie...

inne kraje jakos przetrwaly, banda tlumokow norweskich czy inne nieuki-UK, Szwecja, Niemcy itp, tylko nasi uczeni politycy jakos nieumieja tego co ta banda ciemnoty z zachodu, czyz nie Darku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Szkoda mojego czasu na pieprzenie o pierdołach z jakimiś zakompleksionymi laskami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Dareknorge napisał:
agnieszkaj81 napisał:
Ja mam pytanie do pana Darka z Norge. Skoro w Polsce wiekszosc ludzi jest takich uczonych, po studiach, czytaja mnostwo ksiazek,znaja jezyki i tabliczke mnozenia, to dlaczego tak sie zle w tym kraju dzieje? Jest tak wysokie bezrobocie,ciagle afery w polityce,rzadza ludzie typu Lepper albo Rydzyk? To jak to z tym jest,bo ja chyba jestem niedouczona i nie rozumiem takiej kolei rzeczy? I jeszcze jedno. Dlaczego wyemigrowales z tak pieknego kraju i zadajesz sie z tymi wszystkimi imbecylami i pijakami tu?

Dlaczego tak jest w Polsce, bo wszyscy zdolni wyjechali z kraju. Do wyborów poszły tylko stare babcie i co nieliczni na emigracji. Ciekawe czy ty byłaś na wyborach? Co do Leppera to już go nie ma w rządzie, a Rydzyk nie jest moim fanem bo nie jestem fanatykiem katolickim.

Wyemigrowałem ze względów finansowych tak jak większość.

A tak na marginesie, czytaj tak jak co niektórzy w taki sposób żeby zrozumieć co ktoś inny pisze to samo dotyczy się gamy. Moze dlatego ma problemy ze swoim mężem bo nie rozumie co on jej stara się przekazać?

Ja czytam,dokladnie. To Ty odwracasz kota ogonem. Moze zglos swoja kandydature w nastepnych wyborach. Z takimi pogladami daleko zajdziesz.
To,ze Lepper nie jest teraz w rzadzie nie zmienia faktu,ze kiedys w nim byl i ktos na niego glosowal. Wcale nie zdziwilabym sie gdybys Ty sie nawet do tego przyznal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
Dareknorge napisał:
Szkoda mojego czasu na pieprzenie o pierdołach z jakimiś zakompleksionymi laskami.

chcialbys miec racje, ale jednak jej nie masz gosciu, ja tam kompleksow nie mam, dziewczyny pewnie tez nie !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Takie glupie i leniwe te Norki i z edukacja kuleja a tu znowu wygraly ranking na najlepszy kraj do zycia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
barbara67 napisał:
Takie glupie i leniwe te Norki i z edukacja kuleja a tu znowu wygraly ranking na najlepszy kraj do zycia

NO BRAIN NO PAIN - moze to o to chodzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Kow@lski napisał:
barbara67 napisał:

Albo : glupi zawsze ma szczescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Janusz Xxxx
(JJohnny)
Nowicjusz
Sprawy osobiste niech pozostaną osobiste,poprzez niemoc nie wytyka się tych spraw.Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
barbara67 napisał:
Kow@lski napisał:
barbara67 napisał:

Albo : glupi zawsze ma szczescie
...
no bo jakby nie patrzeć to jednak te;;głupie;;norki są panami u siebie..a pracują na ich konto min...mądrzy Polacy.prawda..smutna ale PRAWDA!...i może dlatego żyje im się tak dobrze....i choćby nie wiem co i jak to tutaj my mądrzy zawsze będziemy obcy.I można to zaakceptować albo i nie...zależy kto i czego oczekuje po pobycie w Norwegii.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok